Καλως ήρθατε στο ellhnofreneia.blogspot.com , στο αδερφάκι του ellinofreneia.blogspot.com ! Εδώ βρίσκετε τη ραδιοφωνική ελληνοφρένεια, του ΣΚΑΪ 100,3 / Real FM 97.8 που παρουσιάζουν καθημερινά 1 με 2 το μεσημέρι ο Θύμιος Καλαμούκης μαζί με τον Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη. Απολάυστε τους! H τηλεοπτική ελληνοφρένεια εδώ. Επικοινωνία με την εκπομπή: ellinofreneiaofficial@gmail.com , με το blog: ellinofreniκa@gmail.com - Η επίσημη ελληνοφρένεια βρίσκεται στο ellinofreneianet.gr - Εδώ θα βρίσκεται την ανεπίσημη μαζί με άλλα ελληνοφρενικά.

Friday, February 15, 2013

Το Ραδιόφωνο

Η ομάδα του παλιού «Μελωδία 99.2» (και όχι μόνο) επανέρχεται στα internet-ικά ερτζιανά. Και φτιάχνει το δικό της web radio, το οποίο ονομάζει «Το Ραδιόφωνο». Πως το παρουσιάζουν οι ίδιοι; «Η Βιβή, η Ελένη, η Βάσια, η Κυριακή, η Όλγα, ο Χρήστος, ο Οδυσσέας, ο Σώζων, ο άλλος Χρήστος και ο άλλος Χρήστος έκαναν ραδιόφωνο. Μετά το ραδιόφωνο που αγάπησαν και έκαναν, έπαψε να υπάρχει. Και συνέχισαν να κάνουν για καιρό μέσα στο μυαλό τους. Μετά τηλεφωνήθηκαν και ξαναβρέθηκαν. Και είπαν να ξαναβάλουν το ραδιόφωνο να παίζει».
Ιδού ποιοι συμμετέχουν στο εγχείρημα: Κυριακή Αιλιανού, Ελένη Γιαννοπούλου, Σώζων Ηρειώτης, Οδυσσέας Ιωάννου, Χρήστος Καρυώτης, Χρήστος Κορτσέλης, Όλγα Λασκαράτου, Βιβή Παπαστάθη, Χρήστος Παπαμιχάλης και Βάσια Ρεντούμη. Δυνατό team. Όλοι τους παιδιά του ραδιοφώνου, χωρίς στέγη εδώ και καιρό. Την καλύτερη δουλειά κάνουν. Στις συνέργειες βρίσκεται πια η λύση για την οικονομική κρίση. Και είναι πολύ εύκολο να στήσεις ένα ραδιόφωνο στο internet. Και μετά, που ξέρεις, μπορεί κάποιος να ενδιαφερθεί να σου προσφέρει συχνότητα. Για συνεργασία. Και υπάρχουν πολλές συχνότητες άλλωστε εκεί έξω, κενές, σχεδόν ορφανές...
Προς τα παρόν τους βρίσκουμε στη σελίδα τους στο facebook. Σε λίγο καιρό θα έχουν και έτοιμο το site τους, στη διεύθυνση www.toradiofono.gr.

No comments: