Καλως ήρθατε στο ellhnofreneia.blogspot.com , στο αδερφάκι του ellinofreneia.blogspot.com ! Εδώ βρίσκετε τη ραδιοφωνική ελληνοφρένεια, του ΣΚΑΪ 100,3 / Real FM 97.8 που παρουσιάζουν καθημερινά 1 με 2 το μεσημέρι ο Θύμιος Καλαμούκης μαζί με τον Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη. Απολάυστε τους! H τηλεοπτική ελληνοφρένεια εδώ. Επικοινωνία με την εκπομπή: ellinofreneiaofficial@gmail.com , με το blog: ellinofreniκa@gmail.com - Η επίσημη ελληνοφρένεια βρίσκεται στο ellinofreneianet.gr - Εδώ θα βρίσκεται την ανεπίσημη μαζί με άλλα ελληνοφρενικά.

Friday, February 15, 2013

Διέκοψαν την πρωθυπουργική ομιλία τραγουδώντας τον ύμνο της «Επανάστασης των Γαριφάλων»

Διεκόπη σήμερα η ομιλία του Πάσος Κοέλιο στην πορτογαλική Βουλή όταν δεκάδες πολίτες που παρακολουθούσαν τη διαδικασία άρχισαν να τραγουδούν τον ύμνο της «Επανάστασης των Γαρυφάλλων»
Οι πολίτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στα θεωρεία της κοινοβουλευτικής αίθουσας, άρχισαν να τραγουδούν τον ύμνο της "Επανάστασης των Γαρυφάλλων" μόλις ο πορτογάλος πρωθυπουργός ανέβηκε στο βήμα και πήγε να απαντήσει σε ερώτηση της αντιπολίτευσης.
Ο πρόεδρος της Βουλής διέκοψε τη διαδικασία για 2 λεπτά και οι πολίτες απομακρύνθηκαν από τα θεωρεία, οπότε ο ομιλία του Κοέλιο συνεχίστηκε κανονικά.
Όπως διευκρίνισαν, στη συνέχεια, οι διαμαρτυρόμενοι, ανήκουν στην ομάδα "Que se lixe a troika" , και ήθελαν να διαδηλώσουν την αντίθεσή τους στην μνημονιακή πολιτική που βυθίζει την χώρα στην ύφεση και την ανεργία.

No comments: