Καλως ήρθατε στο ellhnofreneia.blogspot.com , στο αδερφάκι του ellinofreneia.blogspot.com ! Εδώ βρίσκετε τη ραδιοφωνική ελληνοφρένεια, του ΣΚΑΪ 100,3 / Real FM 97.8 που παρουσιάζουν καθημερινά 1 με 2 το μεσημέρι ο Θύμιος Καλαμούκης μαζί με τον Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη. Απολάυστε τους! H τηλεοπτική ελληνοφρένεια εδώ. Επικοινωνία με την εκπομπή: ellinofreneiaofficial@gmail.com , με το blog: ellinofreniκa@gmail.com - Η επίσημη ελληνοφρένεια βρίσκεται στο ellinofreneianet.gr - Εδώ θα βρίσκεται την ανεπίσημη μαζί με άλλα ελληνοφρενικά.

Friday, February 15, 2013

Το facebook καταρρέει, ο επίτιμος απέκτησε σελίδα

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την πολιτική καριέρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη περιλαμβάνει η σελίδα στο Facebook που δημιουργήθηκε με την έγκριση του πρώην πρωθυπουργού.
Στη σελίδα στο Facebok με το όνομα «Επίσημη σελίδα Κωνσταντίνου Μητσοτάκη - πρώην Πρωθυπουργού 1990 - 1993- Official page Konstantinos Mitsotakis - former Prime minister of Greece 1990 - 1993» δίνονται βασικές πληροφορίες για την πολιτική σταδιοδρομία του πρώην πρωθυπουργού ενώ έχει δημιουργηθεί ήδη ένα μεγάλο φωτογραφικό άλμπουμ το οποίο και θα ανανεώνεται διαρκώς. Παράλληλα, παρέχονται και οι σύνδεσμοι προν τον επίσημο λογαριασμού του κ. Μητσοτάκη στο Flickr και στο καναι του στο Youtube.

No comments: