Καλως ήρθατε στο ellhnofreneia.blogspot.com , στο αδερφάκι του ellinofreneia.blogspot.com ! Εδώ βρίσκετε τη ραδιοφωνική ελληνοφρένεια, του ΣΚΑΪ 100,3 / Real FM 97.8 που παρουσιάζουν καθημερινά 1 με 2 το μεσημέρι ο Θύμιος Καλαμούκης μαζί με τον Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη. Απολάυστε τους! H τηλεοπτική ελληνοφρένεια εδώ. Επικοινωνία με την εκπομπή: ellinofreneiaofficial@gmail.com , με το blog: ellinofreniκa@gmail.com - Η επίσημη ελληνοφρένεια βρίσκεται στο ellinofreneianet.gr - Εδώ θα βρίσκεται την ανεπίσημη μαζί με άλλα ελληνοφρενικά.

Saturday, June 15, 2013

Προσοχή! Προσοχή! Για να δείτε το πρόγραμμα των δημοσιογράφων της ΝΕΤ όταν η Digea φιμώνει τον «902»


Με δεδομένο ότι η Digea κόβει τη μετάδοση του «902» μόλις εμφανιστεί εικόνα από τη ΝΕΤ και με βάση τις χρονομετρήσεις που κάναμε, προκύπτει ότι ο τηλεθεατής έχει 22-25 δευτερόλεπτα χρόνο για να δει εικόνα από την εκπομπή των εργαζομένων στη ΝΕΤ. Στα 22-25 δευτερόλεπτα η Digea παγώνει την εικόνα και εμφανίζονται οι γνωστές μπάρες. Μόλις αρχίσουμε να εκπέμπουμε δικό μας πρόγραμμα, η Digea αφαιρεί τις μπάρες.
Σ' αυτό το σημείο, λοιπόν, ο τηλεθεατής πρέπει να βρίσκεται σε εγρήγορση:
Μόλις ανοίγει το κύκλωμα για να φανεί η εκπομπή των εργαζομένων στη ΝΕΤ ο τηλεθεατής έχει 22-25 δευτερόλεπτα να ρίξει μια ματιά στα όσα συμβαίνουν στο Ραδιομέγαρο, πριν η Digea, δηλαδή οι μεγαλοκαναλάρχες ιδιοκτήτες της, ρίξουν πάλι μπάρες στην οθόνη.
Αυτή η εναλλαγή, πρόγραμμα «902» - μετάδοση από ΝΕΤ - μπάρες Digea - πρόγραμμα «902» - μετάδοση απο ΝΕΤ - μπάρες Digea και τούμπαλιν συνεχίζεται στο διηνεκές.
Λεπτομέρεια: Μόλις η Digea ρίξει μπάρες στη μετάδοση του «902» εμείς ανταποδίδουμε αρχίζοντας τη μετάδοση ενός μουσικού θέματος από τον Καραγκιόζη. Μόλις κατεβάσουν τις μπάρες συνεχίζουμε με κανονικό πρόγραμμα.
Δηλαδή ο τηλεθεατής έχει δύο στοιχεία που του εξασφαλίζουν ότι θα δει έστω και με διακοπές τη μετάδοση των εργαζομένων της ΝΕΤ:
1. Παρακολουθεί πότε παίζει το μουσικό θέμα του Καραγκιόζη (μ' αυτό μπαίνει σε εγρήγορση) και γνωρίζει ότι μετά από λίγο θα δει και τα 22-25 δευτερόλεπτα από τη μετάδοση των εργαζομένων στη ΝΕΤ.
2. Κρατά πατημένο το χρονόμετρο ώστε από τα 20 δευτερόλεπτα να προετοιμάζεται ψυχολογικά έτσι που να μην τσαντίζεται επειδή σε λίγο θα δει μπάρες στην οθόνη.
Το κρίσιμο είναι να παραμείνει συντονισμένος στον «902» και αντί να του σπάνε τα νεύρα, να διασκεδάζει σκεπτόμενος τους τύπους στην κονσόλα της Digea που κοντεύουν να βγάλουν κάλους στα δάκτυλα καθώς κάθε λίγο πρέπει να πατάνε το κουμπάκι που ρίχνει τις μπάρες.[902.gr]

No comments: